Politica de confidentialitate

Eastern Digital S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 26340.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Eastern Digital SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.eatlas.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Astfel, Eastern Digital poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Eastern Digital SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.eatlas.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele MobilPay, iar Eastern Digital nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată si semnată la adresa: Eastern Digital srl, Str. Grigore Alexandrescu nr. 88, Timișoara, cod poștal 300369, jud. Timiș.

Pentru informare, suport și sesizări ne puteți contacta la adresa shop@eatlas.ro.