Termeni si conditii

Eastern Digital srl își asumă dreptul de a modifica, suprima sau înlocui în orice moment porțiuni ale acestui site, și de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile de Utilizare fără avertizare prealabilă. Orice modificare intră în vigoare în clipa afișării sale pe acest web site.

Tot conținutul informațional, așa cum poate fi văzut pe site-ul www.eatlas.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, ilustrațiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale mărcilor de comerț, mărcilor de servicii, drepturilor de copyright și/sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau sunt subiecte ale licențelor deținute de Eastern Digital srl sau de afiliații săi sau de alte terțe părți ce au licențiat materialele lor către Eastern Digital srl. Întreg conținutul web site-ului www.eatlas.ro ca operă colectivă, este deținut de Eastern Digital srl și se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Eastern Digital srl deține dreptul de copyright pentru coordonarea, selecția, aranjarea și actualizarea întregului conținut al www.eatlas.ro. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu aparțin Eastern Digital srl sunt proprietatea deținătorilor acestora.

Întregul conținut al www.eatlas.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de către utilizatorii acestui site. Puteți descărca, tipări sau stoca porțiuni ale conținutului, permițându-vă folosirea doar de copii ale conținutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-vă interzisă copierea sau publicarea conținutului în alte rețele computerizate sau distribuția în alte media, și fără a avea dreptul de a modifica sau altera conținutul în orice fel, șterge sau schimba specificațiile de copyright sau de mărci de comerț.

Nici un drept nu va fi transferat către dvs. prin descărcare (download) a materialelor, ca rezultat al unei astfel de descărcări/transferări de fișiere. Eastern Digital srl își rezervă dreptul complet al proprietății intelectuale pentru orice parte a conținutului astfel transferat. Afară de drepturile de mai sus, nu puteți copia, descărca, reproduce, distribui, transmite, transfera sau crea lucrări derivative din conținutul www.eatlas.ro fără a obține permisiunea scrisă din partea Eastern Digital srl

Eastern Digital srl, prin intermediul site-ului www.eatlas.ro depune eforturi constante pentru ca informația prezentată să fie corectă și completă. În același timp www.eatlas.ro nu acordă nici o garanție și nu poate fi tras la răspundere în nici un fel pentru eventualele erori.

Eastern Digital srl nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Eastern Digital srl a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

1.      utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;

2.      costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, sau mesaje primite, sau tranzacții începute prin, sau de pe site-ul www.eatlas.ro ;

3.      acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

4.      declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;

5.      orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Vă declarați de acord să protejați, asigurați, apărați și să considerați nevinovat Eastern Digital srl împotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor și costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de către dumneavoastră.

Dacă considerați că orice material de pe acest site, postat de Eastern Digital srl sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii și păreri, reclamații, garanții și service etc., utilizați adresele specifice puse la dispoziția dvs. pe acest site, în secțiunea contact.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Nu suntem responsabili pentru indisponibilități, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiențe ale acestui site sau ale site-urilor către care există link-uri. Eastern Digital srl nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară).
Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. În nici un caz Eastern Digital srl nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele în cazul accesării link-urilor puse la dispoziție, chiar dacă Eastern Digital srl a fost informată asupra posibilității producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea www.eatlas.ro și utilizarea informațiilor prezentate este făcută exclusiv pe propria dumneavoastră răspundere. Vă solicităm încetarea imediată a utilizării serviciilor www.eatlas.ro dacă nu sunteți de acord cu cele stipulate anterior.

În situația în care observați informații incorecte sau alte inadvertențe vă rugăm să ne contactați și vom încerca remedierea în cel mai scurt timp.