FAQ

  1. Cine este eatlas.ro?

www.eatlas.ro este magazinul online al SC Eastern Digital SRL din Timisoara, Romania.

Experienta de peste 20 ani a contribuit la pozitionarea noastra in top 3 distribuitori nationali de accesorii gsm si pentru laptopuri, prin acest magazin oferind ocazia tuturor sa cumpere direct de la noi.

 

  1. Ce este ATLAS?

ATLAS este marca proprie a SC Eastern Digital SRL, marca sub care sunt comercializate accesoriile pentru telefoane GSM, tablete si laptop-uri.

 

  1. Cum caut un produs pe site?

Introduceti denumirea produsului in casuta de cautare din coltul dreapta sus al ecranului, apasati tasta ENTER, apoi alegeti produsul dorit din lista „Produse ce corespund criteriilor de cautare”.

 

  1. Cum cumpar?

Dupa ce ati gasit produsul cautat, faceti click pe produs si veti obtine o descriere detaliata a lui. Daca totul corespunde cerintelor Dvs., apasati butonul „Adauga in cos”. Repetati operatiunile de cautare/cumparare pentru toate produsele dorite. In final, mergeti in partea din dreapta-sus a ecranului, treceti cu cursorul pe deasupra butonului „Cos” si selectati „Vezi cos”. Va fi afisat continutul cosului de cumparaturi in acel moment si, daca totul este OK, apasati „Finalizare”. In continuare alegeti daca vreti sa va inregistrati pe site sau nu, apoi introduceti informatiile pentru plata, transport, alegeti metoda de plata si, in final, confirmati comanda.

 

  1. Cum pot sa platesc?

Prin intermediul cartii de debit/credit, ramburs, numerar la sediul nostru sau prin ordin de plata.

 

  1. Cum se face livrarea?

Expeditia comenzilor se face cu Fan Courier. Pentru expeditia catre localitati incluse in reteaua Fan Courier (lista acestora, aici) costul transportului este de 13 RON + TVA. Termen de livrare 24-48 ore. Daca doriti ca livrarea sa fie facuta de alt transportator va rugam sa specificati acest lucru in campul "Adaugati detalii suplimentare". Livrarea catre localitati neincluse in reteaua Fan Courier sau/si cu alti transportatori poate implica costuri suplimentare.

 

  1. De ce sa cumperi de la noi?

Pentru ca suntem in aceasta afacere de 20 de ani, pentru ca am vandut peste 5 milioane de accesorii,  pentru ca avem peste 500 revanzatori, pentru ca avem stocuri suficiente si preturi corecte.