DESPRE NOI

EASTERN DIGITAL este o companie românească, cu capital exclusiv românesc, fondată în anul 1992, specializată în domeniul accesoriilor pentru echipamente mobile.

Cei peste 25 de ani de existenţă reprezintă baza a ceea ce suntem astăzi, unul dintre primii trei distribuitori de accesorii pentru echipamente mobile din ţară. Suntem o companie orientată spre dezvoltare de aceea în domeniul nostru de activitate ne propunem:

 • Extinderea activităţii pe piaţa externă
 • Colaborarea cu operatorii de telefonie de pe piaţa autohtonă
 • Diversificarea gamei de produse şi servicii
 • Creşterea portofoliului de clienţi

Profesionalismul şi orientarea spre nevoile pieţei au creat premizele pentru colaborări cu furnizori de top din Asia, Europa şi America. Portofoliul pe care îl deţinem este format din peste 2000 de produse cu care aprovizionăm peste 500 de magazine. Cele peste 1 milion de accesorii vandute anual susţin o cifră de afaceri de peste 3 milioane euro.

Deţinem exclusivitatea distribuţiei în România a unor mărci de top precum Toshiba, Goodram, MyScreen, Team Group, Mercury, Goospery, Nillkin, Baseus, Golf, DuxDucis, Xlevel, Ipaky, WK Design, GreenCell, Cadex.

Deţinem brandul propriu, ATLAS FOR MY MOBILE, brand creat în concordanţă cu standardele de calitate pe care le respectăm.

Misiune

Activitatea noastră este susţinută de câteva principii de bază care pun accent pe rigurozitate în tot ceea ce facem, eficienţă în activităţile pe care le întreprindem, deschidere faţă de ideile colaboratorilor noştri, orientare spre nevoile pieţei şi nu în ultimul rând, îmbunătăţirea permanentă a calităţii ofertei noastre prin diversitatea produselor şi preţuri competitive.

Etica de afaceri

Fundaţia eticii noastre de afaceri este susţinută de valorile în care credem şi după care ne ghidăm activitatea:

 • Competenţă - Fiecare angajat își asumă responsabilitatea pentru calitatea muncii desfășurate și tinde întotdeauna să crească din punct de vedere profesional. În consecinţă suntem eficienţi, rapizi şi precişi.
 • Transparenţă - Oferim informaţii transparente atât clienţilor noştri cât şi angajaţilor companiei. În acest mod îmbunătăţim permanent calitatea comunicării interpersonale dar şi dinamica afacerii.
 • Deschidere - Menţinem o legătură strânsă cu partenerii noştri de afaceri pentru a putea înţelege corect nevoile pieţei şi pentru a ne putea adapta acestora. Suntem deschişi la ideile colaboratorilor noştri dar şi oportunităţilor ce apar permanent pe piaţă. În acest fel suntem un suport real pentru partenerii noştri de afaceri.
 • Calitate - Credem cu tărie în calitatea relaţiilor interpersonale, produselor şi serviciilor pe care le oferim pieţei.
 • Oameni – Cea mai valoroasă resursă pe care o deţinem sunt oamenii cu care colaborăm. Respectul pentru integritatea lor, ideile pe care le propun dar şi informaţiile pe care ni le ofera stau la baza longevităţii noastre pe piaţa accesoriilor pentru echipamente mobile. Prelucrarea datelor cu caracter personal este reglementată de faptul că suntem înregistraţi cu nr. 26340 în Registrul operatorilor de date cu caracter personal.

Standarde de mediu

EASTERN DIGITAL îşi stabileşte standarde ridicate în ceea ce priveşte impactul activităţii sale asupra mediului. Compania reciclează hârtie în baza politicii sale şi încurajează personalul să adopte un comportament de economisire a energiei prin utilizarea mai raţională a resurselor. Aceste eforturi sunt întreprinse la toate nivelurile de către toţi angajaţii companiei. Susţinem performanța afacerii prin utilizarea unor tehnologii moderne și eficiente orientate spre protejarea mediul înconjurător.

Având în vedere că producem deşeuri electrice suntem responsabili in gestionarea lor:

 • Suntem înregistrati cu nr. RO-2011-10-B&A-0385 în Registrul Producătorilor de Baterii şi Acumulatori
 • Raportăm periodic situaţia deşeurilor de ambalaje

Parteneri

ILEX GSM, ASTEL MOBILE, IQBOX.RO, BAYERN MOBILE, POCAVISO, EURO GSM, GSM CENTER PFONE, MAGAZINELE KONEKT, MAGAZINELE CONTAKT, MAGAZINELE ROBEST, SEP MOBILE, EMAG.RO, OKAZII.RO, CEL.RO

CONTACT