DESPRE NOI

Eastern Digital este o companie romaneasca fondata in 1992, cu specializare in domeniul accesoriilor pentru echipamente mobile. Cu peste 30 de ani de experienta, astazi suntem unul dintre primii trei distribuitori din Romania, in acest domeniu. Dezvoltarea este misiunea noastra si in ultimii ani, valorificandu-ne expertiza, suntem in expansiune si pe piata internationala, unde suntem prezenti din 2017.

Într-o lume în care tehnologia ofera principalele instrumente de comunicare ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti care se perfectioneaza continuu spre a oferi partenerilor nostri cele mai bune solutii in materie de accesorii pentru echipamente mobile.

Profesionalismul si orientarea continua spre nevoile pietei au creat premizele pentru colaborari cu producatori reputati din Asia si Europa. Suntem unici distribuitori pentru marcile Cento si Atlas pe langa numeroase alte branduri de top din domeniu.

Oferta noastra este in continua imbunatatire atat din punct de vedere al calitatii si diversitatii produselor si mai ales al serviciilor pe care le oferim, totul la preturi deosebit de atractive.

  • 2.000 de produse in portofoliu
  • 400 de magazine aprovizionate de noi
  • 1.000.000 de accesorii vandute anual
  • 30 de ani de experienta