Informații livrare, plată, garanție

Livrare

Expediția comenzilor se face cu Fan Courier sau  SameDay. Comenzile plasate si confirmate in zile lucratoare, pana la ora 15 vor fi facturate si livrate in aceeasi zi iar celelalte comenzi vor fi onorate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru expediția către localități incluse în rețeaua Fan Courier / SameDay (lista acestora, aici) costul transportului este de

  • 13 RON exclusiv TVA.

 Termen de livrare 24-48 ore. Dacă doriți ca livrarea să fie facută de alt transportator vă rugam să specificați acest lucru în câmpul "Adăugați detalii suplimentare". Livrarea către localități neincluse în rețeaua Fan Courier sau/și cu alți transportatori poate implica costuri suplimentare.

Plata

Plata se poate efectua printr-una din metodele descrise mai jos

  1. Numerar. Plata cu numerar se face în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul nostru sau la livrarea de către transportator, la adresa indicată de Dumneavoastră. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Chitanța de depunere reprezintă dovada achitării produselor comandate.
  2. Ordin de plată bancar. Plata se face în baza facturii proforme emise de Eastern Digital srl. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

Datele de  contact ale companiei noastre sunt:

Numele companiei: Eastern Digital SRL
Adresa: 300369 Timișoara, str. Grigore Alexandrescu 88
Cont bancar: ING Bank Timisoara RO63INGB0002001197038913
Cod de Înregistrare Fiscală: RO 1812189
Număr Înregistrare Registrul Comerțului: J35/462/1992

Garanții

Termenul de garanție pentru acumulatorii de laptop este de 12 luni; pentru carduri și USB stick-uri este de 60 de luni; pentru toate celelalte produse termenul de garanție este de 24 de luni. În cazul defectării în perioada de garanție, produsul se returnează, însoțit de dovada de achiziție la adresa de mai sus, urmând să îl verificăm și să îl înlocuim sau să rambursăm contravaloarea acestuia, în cazul confirmării defectului.

Costul transportului aferent returnării produselor către noi, este suportat de către client. Costul de expediție al produselor returnate de la Eastern Digital srl către client este suportat de compania noastră.